2251102086 6946729055 Μητροπολίτου Ιακώβου 32, Μυτιλήνη 81100 & Πλωμάρι Λέσβος 81200 gkakes@gmail.com
hero image

 

 
 
 
 

 


Μελέτες - Επιβλέψεις - Οικοδομικές Άδειες - Πιστοποιητικά - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων - Αποτυπώσεις - Συγγράμματα | Μυτιλήνη Λέσβος
 
Το τεχνικό γραφείο ΚΑΚΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με έδρα στη Μυτιλήνη, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που μετατρέπονται σε στιβαρά έργα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν πληθώρα μελετών, ρυθμίσεων αυθαιρέτων, αδειών καταστημάτων, κατασκευών κ.α. τα οποία είναι προσεχτικά σχεδιασμένα και υλοποιημένα με απώτερο σκοπό τη παροχή αποτελεσματικών και βιώσιμων λύσεων.


ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
 
 
 

 

 
 
 
     
     
  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
 
 
 
Αποτελούμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο τεχνικό γραφείο που αναλαμβάνει και παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις σε ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς του δημοσίου, για διάφορους τύπους υπηρεσιών και έργων όπως κατοικίες, κτίρια, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία, ξενοδοχεία κ.α., συνεργαζόμενο με καταξιωμένους κι έμπειρους επαγγελματίες.
 
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και ταυτόχρονα η ουσιαστικότερη ανταμοιβή, που συντηρεί το στόχο μας να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, με τη μέγιστη προσοχή κι ευθύνη παράλληλα με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που μας διακρίνει.
 
     
 
 
     
 
  Συνέπεια
  Ευθύνη
  Καινοτομία
 
     
   
 
 
 
 
 
 

 
ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ
 
Ο διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ. Γιώργος Κακές, στα πλαίσια της ενασχόλησής του με τη προστασία συντήρηση και αποκατάσταση αρχιτεκτονικών μνημείων κι έχοντας σαν εφόδια τη μεγάλη εμπειρία στον τομέα και την βαθιά κατανόηση για την ανάγκη της ιστορικής οικιστικής διατήρησης στη μνήμη, δραστηριοποιείται παράλληλα και με τη συγγραφή βιβλίων που αναδεικνύουν και προσφέρουν μια εικόνα της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του Πλωμαρίου, συνεισφέροντας και προσφέροντας στους αναγνώστες ένα ταξίδι στο παρελθόν με μια μοναδική οπτική γωνία.
 
 
 
 
   
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

και είμαστε στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε
και να σας παρέχουμε εξατομικευμένη ενημέρωση κι υπηρεσίες!